Jordi Martí assisteix a la inauguració d’un Camí Escolar, Espai Amic al barri de La Font de la Guatlla, al districte de Sants – Montjuïc : Servei de Premsa

Jordi Martí assisteix a la inauguració d’un Camí Escolar, Espai Amic al barri de La Font de la Guatlla, al districte de Sants – Montjuïc

09/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 10 d’octubre, a les 17.30 hores, a l’escola Pau Vila (carrer Font Florida 95-131), tindrà lloc la festa ciutadana d’inauguració del nou Camí Escolar, Espai Amic que, a partir d’ara, donarà servei a l’alumnat i les seves famílies de l’escola Pau Vila, La Muntanyeta, Magòria, EBM Bellmunt i l’institut XXV Olimpíada, situades al barri la Font de la Guatlla, al districte de Sants – Montjuïc. L’acte comptarà amb l’assistència del regidor del districte de Sants – Montjuïc, Jordi Martí.

Amb motiu de l’estrena d’aquest nou Camí Escolar, Espai Amic s’han organitzat diferents activitats que comptaran amb la participació d’alumnat, AMPA’s, famílies, professorat i direccions dels diferents centres educatius i, també, d’entitats, associacions i de representants de les botigues amigues situades durant el recorregut d’aquest nou camí escolar.

Amb aquesta inauguració, actualment, el districte de Sants – Montjuïc disposa de Camins Escolars, Espais Amics situats a diversos barris que donen servei a un total de 15 centres educatius i que compten amb la participació de 159 botigues i entitats amigues.

Durant aquest mandat, l’Ajuntament de Barcelona ha doblat el nombre de centres educatius que tenen a la seva disposició un Camí Escolar, Espai Amic. Així, s’ha passat de 32 escoles amb aquest tipus de camins escolars el juny de 2011, a un total de 67 centres educatius que disposen de camí escolar després d’aquesta inauguració al barri de La Font de la Guatlla.

 





Paraules clau

camí escolar/ Sants-Montjuic/