Ciurana i Fandos visiten les obres dels Lluïsos de Gràcia : Servei de Premsa

Ciurana i Fandos visiten les obres dels Lluïsos de Gràcia

10/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 13 d’octubre, a les 17:00 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; i la regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos, visitaran les obres que s’estan duent a terme als Lluïsos de Gràcia. A l’acte també assistiran Oriol Hosta, encapçalant la junta directiva dels Lluïsos de Gràcia, i la comissió d’obres del nou edifici de l’entitat, entre d’altres.

L’objectiu de la visita és el de fer una primera valoració del procés de construcció del nou edifici de Lluïsos de Gràcia, per veure en quin punt es troben les obres en aquesta fase de pilotatge previ. La durada de l’acte serà d’uns 30 minuts i consistirà en una primera visita de l’interior de l’edifici, a punt d’iniciar-ne el moviment de terres, i d’una vista des del terrat de Lluïsos per obtenir una visió general de l’edifici.

Lluïsos de Gràcia es troba en procés de reforma de la seva seu de la plaça del Nord. Les obres, que duraran fins l’estiu del 2015, serviran per millorar i ampliar els espais, garantir l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i complir la normativa vigent. La reforma es pot dur a terme gràcies principalment a una subvenció de l’ICUB, que representa el 45% del cost de l’obra, i a la implicació i aportació dels socis.

Es prega confirmar assistència a edevicente@lluisosdegracia.cat





Paraules clau

Gràcia/ Lluïsos/