L’apparkB es consolida en el seu primer any d’existència : Servei de Premsa

L’apparkB es consolida en el seu primer any d’existència

13/10/2014Temps estimat de lectura: 1 minut

L’apparkB està cada vegada més consolidat entre els ciutadans de Barcelona i les seves xifres d’ús continuen creixent a un molt bon ritme: actualment s’emeten més de 4.000 tiquets diaris, el que representa un 6% del total de tiquets expedits a l’AREA. Amb l’objectiu d’arribar a emetre el 10% dels tiquets, es posarà en marxa a partir del 13 d’octubre una campanya de difusió de l’aplicació, per arribar a més gent i facilitar als ciutadans l’aparcament dels seus cotxes.

 

apparkbsmart

 

En aquest sentit, es penjaran per tota la ciutat més de 400 banderoles amb la imatge de l’apparkB, s’instal·laran 100 OPIS (espais de publicitat al carrer) i hi haurà presència a pantalles LED a les principals entrades de la ciutat. També s’han produït 50.000 fulletons que seran repartits pels vigilants d’AREA i els 1.000 parquímetres d’AREA blava es revestiran amb vinils informatius, on s’inclourà un codi QR per descarregar l’app. En aquests parquímetres és on es concentra el 80% de l’activitat de l’aplicació. També es dóna als usuaris la possibilitat que coneguin altres aplicacions no municipals que tenen un funcionament similar a l’apparkB, a través de la web www.areaverda.cat/operar-amb-el-movil.

 

 

Document en format PDF

 

 

Paraules clau

apparkB/