Maite Fandos rep la delegació de la IAAF que avaluarà la candidatura de Barcelona per acollir el Campionat del Món d’Atletisme 2019 : Servei de Premsa

Maite Fandos rep la delegació de la IAAF que avaluarà la candidatura de Barcelona per acollir el Campionat del Món d’Atletisme 2019

13/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La IAAF (International Association of Athletics Federations) inicia aquest dimarts la seva visita a Barcelona, per conèixer i avaluar la candidatura de la ciutat a albergar el Campionat del Món d’Atletisme 2019. El vicepresident de la IAAF i medallista olímpic, Sebastian Coe, arriba a la capital catalana acompanyat de 2 membres més del Consell de la IAAF, la canadenca Abigail Hoffman i el japonès Katsuyuki Tanaka. Completen la delegació el secretari general de la IAAF, Essar Gabriel; el director de competició, Paul Hardy; el director de comunicació, Nick Davies; dos membres tècnics de la IAAF i dos representants de l’empresa Dentsu (drets d’explotació de màrqueting de la IAAF).

Dimarts 14 d’octubre, a les 8:15 hores (Hotel Joan Carles I),  la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, saludarà la delegació de la IAAF que inicia la seva visita a Barcelona per conèixer i avaluar la candidatura de la ciutat per organitzar el Campionat del Món d’Atletisme 2019.

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, saludarà el comitè a les 8:15 hores, previ a l’inici de les ponències avaluadores. Fandos estarà acompanyada pel president de la RFEA i membre també de la IAAF, José M. Odriozola. La primera jornada de treball es desenvolupa a l’hotel Joan Carles I.

Ja a la tarda, la comissió es desplaçarà a alguns dels principals escenaris previstos a la candidatura, amb especial atenció a la visita de l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, on a les 17:00 hores està previst el segon contacte gràfic amb els mitjans de comunicació.

 

 

 

 

 





Paraules clau

atletisme/ Campionat del Món d’Atletisme 2019/ esport/