L’alcalde Trias afirma que Barcelona estima l’esport i destaca la importància de la pràctica esportiva : Servei de Premsa

L’alcalde Trias afirma que Barcelona estima l’esport i destaca la importància de la pràctica esportiva

14/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat aquest matí l’importat paper que juguen les escoles en el foment i la promoció de l’esport de base a la ciutat. Trias ha presidit l’acte d’inauguració del nou pavelló esportiu de l’escola Virolai, al barri del Carme, districte d’Horta- Guinardó. Acompanyaven l’alcalde la tinenta d’alcalde Maite Fandos i la regidora Francina Vila. A l’acte hi eren presents Coral Regi, directora de l’escola, membres de l’equip directiu, dels consells de classe i alumnes del centre.

 

 

El nou pavelló té una superfície de 3.500 m2 i inclou una pista poliesportiva coberta, amb grades elevades per a més de 200 espectadors. Al sostre hi ha una pista descoberta. El nou equipament està destinat a l’ús dels alumnes en horari escolar i també per a les activitats extraescolars del centre. També es llogarà a altres entitats i clubs esportius del barri, incloent els cap de setmana. L’obra ha estat finançada per la pròpia escola.

“La ciutat”, ha dit, “la fem entre tots i perquè la ciutat avanci fan falta escoles perquè l’educació és molt important”. L’alcalde ha afirmat que l’esport és també molt important i ha afegit que Barcelona és una ciutat que estima l’esport, on hi ha nombroses entitats i clubs que fomenten l’esport des de la base. L’alcalde ha destacat que aquestes noves instal·lacions permetran els nens i nenes de l’escola fer les activitats esportives amb les millors condicions i també suposen una important contribució a la ciutat, ja que s’obriran a altres clubs i entitats esportives del barri.

Finalment Trias ha donat l’enhorabona a l’equip directiu de l’escola Virolai, a les famílies i als alumnes del centre per aquest “somni fet realitat” i ha emplaçat mestres, alumnes i famílies “a seguir somiant per una ciutat en que la gent pugui viure bé”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ equipaments/ escola Virolai/