Jaume Ciurana assisteix a la presentació de la temporada 2014-2015 de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona : Servei de Premsa

Jaume Ciurana assisteix a la presentació de la temporada 2014-2015 de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona

16/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 17 d’octubre, a les 12.30 hores, a Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona (c/ Sant Adrià 20), el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director de Promoció del Sectors Culturals de l’ICUB, Llucià Homs i el comissari de la Temporada 2014-2015 del Centre d’Art, Martí Peran presentaran la primera exposició del cicle, “Futurs abandonats. Demà ja era la qüestió” i l’ampli programa d’activitats associades al programa anual.

A la presentació també es donaran a conèixer els detalls de la segona fase del pla d’ampliació del Centre d’Art que comptarà a partir del mes de febrer amb tres sales noves per a exposicions amb la reforma i rehabilitació dels més de 1.300 m2 de les plantes superiors de l’edifici que ocupa el Centre d’Art.

“Futurs abandonats. Demà ja era la qüestió” és la primera de les tres exposicions que ha programat pel Centre d’Art Contemporani el comissari Martí Peran fins l’agost del 2015. La mostra reuneix el treball de 13 artistes: Xavier Arenós, Anna Artaker/Meike S. Gleim, Joan Bennàssar Cerdà, Jordi Colomer, Eva Fàbregas, Claire Fontaine, Gustav Klucis, Jordi Mitjà, Dani Montlleó, Societé Réaliste, Rirkrit Tiravanija, Todo por la Praxis, Oriol Vilanova. A la proposta expositiva s’hi afegeix un complet programa d’activitats i educatiu que contempla, entre altres accions, la realització de tallers, seminaris, conferències, cicles de cinema i presentacions.

Futurs abandonats. Demà ja era la qüestió s’inaugura el mateix divendres 17 d’octubre a les 19.00h i es podrà veure fins el 18 de gener del 2015.





Paraules clau

Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona/