L’alcalde Trias presideix la inauguració de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa : Servei de Premsa

L’alcalde Trias presideix la inauguració de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa

22/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 23 d’octubre, a les 11:30 hores (Edifici Barcelona Growth Centre. c/ Roc Boronat, 117), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà la inauguració oficial de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE), l’espai referent d’interlocució amb les empreses de Barcelona, el talent estranger interessat en generar una activitat econòmica i instal·lar-se a la ciutat i aquells projectes empresarials en vies ja de constitució.

A l’acte d’inauguració també hi participaran la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls.

L’OAE és una aposta municipal pionera amb vocació de servei a les empreses que oferirà informació, acompanyament i assessorament de valor afegit per donar resposta a les necessitats de les empreses i integrar en un mateix espai físic tots els serveis de suport i tràmits municipals. S’ubica al Barcelona Growth Centre, l’edifici icònic del creixement econòmic que aglutina entitats públiques i privades amb l’objectiu comú de generar les condicions idònies per generar activitat econòmica i ocupació a la ciutat.

 

Atenció prèvia als mitjans a les 10:00h

Abans de la inauguració oficial, a les 10:00 hores la tinenta d’alcalde Sònia Recasens i el gerent d’Economia, Empresa i Ocupació, Jordi Joly, oferiran una sessió de treball als periodistes en què explicaran els serveis de suport i atenció que oferirà l’OAE. Els mitjans que ho desitgin podran gravar imatges dels diferents espais que componen l’oficina i de l’oferta de serveis prestats. A més, es realitzarà un recorregut per les plantes del Barcelona Growth Centre.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Oficina d’Atenció a l’Empresa/