Maite Fandos rep la torxa dels Special Olympics Barcelona-Calella 2014 : Servei de Premsa

Maite Fandos rep la torxa dels Special Olympics Barcelona-Calella 2014

27/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La flama que cremarà al llarg de la celebració dels Special Olympics Barcelona – Calella 2014 és a punt d’arribar a  la capital de Catalunya. Dimarts 28 d’octubre de 2014 a les 16.00 hores, la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, rebrà la torxa d’aquesta edició dels Special Olympics i encendrà el peveter, un acte solemne que significarà el tret de sortida d’aquest esdeveniment.

La Torxa arribarà per mar a bord d’un veler de la Barcelona World Race (BWR) que recalarà a les 15.00 hores al Port de Barcelona i on serà rebuda per diferents autoritats i personalitats, entre elles, el Secretari General per l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el gerent de la Gerència Urbanística Port 2000 del Port de Barcelona, Adolf Romagosa; i el representant de la Barcelona World Race, Andor Serra.

La llàntia amb la flama arribarà a terra resguardat per diferents esportistes special i l’esportista d’elit, Ona Carbonell. Junts, encendran la torxa que encetarà un recorregut per la ciutat fins a arribar a l’epicentre de Plaça Sant Jaume. Un cop allí, aquesta torxa rebrà la benvinguda oficial per les següents autoritats: Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos; la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté; el president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, i el President d’ACELL, Francesc Martinez de Foix.

Els Jocs Special Olympics Barcelona – Calella 2014 celebrarà les competicions de les disciplines de la vela, el bàsquet i el tennis a la capital de Catalunya. Així mentre la inauguració serà al CEM Mar Bella, les competicions de vela tindran lloc al  Centre Municipal de Vela, les de bàsquet al CEM Mundet i també al CEM Olímpics i les de tennis, al Tennis Vall d’Hebron.

 





Paraules clau

esport/ Special Olympics Barcelona-Calella 2014/