Xavier Trias: “ Els mitjans de comunicació són una eina bàsica per transmetre valors a la gent” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “ Els mitjans de comunicació són una eina bàsica per transmetre valors a la gent”

27/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat avui el paper “bàsic que juga la ràdio per transmetre valors a la gent”. Trias ha participat aquest vespre al 90è Aniversari de Ràdio Barcelona (Cadena SER), on ha estat entrevistat per Iñaki Gabilondo dins del programa especial “90 anys amb tu”, que la Cadena SER ha preparat per celebrar el 90 aniversari de Ràdio Barcelona.

Segons l’alcalde “els mitjans de comunicació son bàsics per imbuir a la gent valors i maneres de fer. Els necessitem per distreure, com a espai d’esbarjo, però són una eina bàsica per transmetre valors a la gent”. Trias ha posat com exemple, l’èxit de la campanya “Cap nen sense joguina” que cada any, des de fa dècades, organitza Radio Barcelona amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona i que desperta la solidaritat de milers de persones.

Durant la conversa que ha mantingut amb Iñaki Gabilondo en l’acte celebrat aquest vespre al Palau de la Música l’alcalde ha felicitat a Ràdio Barcelona i als seus periodistes “per la seva professionalitat, veu, intel·ligència i capacitat de comunicació” i els ha animat a continuar treballant. “Necessitem periodistes seriosos, que aclareixin els temes, que hi aprofundeixin”, ha dit Trias destacant també la vàlua professional d’ Iñaki Gabilondo.

Trias ha destacat que “la ràdio és un mitjà explosiu que quan va néixer la televisió tothom deia que es moriria però segueix sent el mitjà que ens acompanya més i el que té més influència en les nostres vides”.

L’alcalde ha estat rebut per Augusto Delkáder, president de PRISA Radio i Josep Maria Girona, director de Ràdio Barcelona. L’acte s’ha celebrat al Palau de la Música i també ha comptat amb entrevistes, vídeos i actuacions amb diferents personalitats com Manel Estaller, Joan Manuel Serrat, Josep Maria Pou, Andrea Motis i Juan Chamorro Grup, Núria Espert o el Cor Jove de l’Orfeó Català.





Paraules clau

Alcalde Trias/ mitjans de comunicació/ ràdio/ valors/