L’alcalde assisteix a l’acte d’inauguració dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014 : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a l’acte d’inauguració dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014

29/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 30 d’octubre, a les 18.30 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà a la inauguració dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014, que se celebrarà al CEM Mar Bella (Av. Litoral, 86).

Està previst que a l’acte assisteixin també la  tinenta d’alcalde de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; l’alcaldessa de Calella, Montse Candini; el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau i Jordi Durà, president de l’Special Olympic Catalunya.  

Enguany, els jocs reuniran 1.600 atletes amb discapacitat intel·lectual provinentse vint països diferents. La trobada compta amb 500 voluntaris, i els esportistes participen en 12 modalitats esportives: atletisme, futbol sala, natació, hoquei, petanca, vela, handbol, tennis taula, bàsquet, bàdminton, gimnàstica i tennis. D’aquestes disciplines, 3 tindran lloc a la ciutat de Barcelona: tennis, al Tennis Vall d’Hebron; vela, al Centre Municipal de Vela; i bàsquet, al CEM Mundet. La cloenda se celebrarà el dia 2 de novembre a Calella.

La cerimònia s’iniciarà amb la desfilada dels atletes, que estaran agrupats per delegacions encapçalades cadascuna per un padrí. A continuació es realitzarà la hissada de la senyera amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya, que anirà a càrrec del grup de gospel Coral Geriona. A continuació arribarà la torxa dels Jocs Special Olympics al Pavelló, i s’encendrà el peveter.

 

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/ Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014/