Xavier Trias assegura que Barcelona atrau l’interès d’inversors internacionals : Servei de Premsa

Xavier Trias assegura que Barcelona atrau l’interès d’inversors internacionals

29/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que “els inversors volen venir a Barcelona”. Durant la inauguració de la 18 ena edició del Saló Barcelona Meeting Point, Trias ha assegurat que “durant els viatges que ha fet a la Xina, Israel, Estats Units o la Índia per vendre les noves oportunitats que ofereix la ciutat, veu que hi ha ganes d’invertir a Barcelona”.

 

 

A la inauguració Trias ha estat acompanyat de -Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Jordi Cornet, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Enrique Lacalle, president del Saló Barcelona Meeting Point, Antoni Vives, tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, entre d’altres autoritats.

Trias ha destacat que “Barcelona és una ciutat de comerç, serveis, turisme, amb unes potents plataformes logístiques, que aposta per les noves tecnologies i que posa tot això al servei de les persones per crear benestar. Quan expliquem això pel món la gent vol venir a invertir.”

Trias ha citat com a grans projectes de transformació en marxa a la ciutat, i d’interès pels inversors del sector immobiliari, el desenvolupament de la Sagrera i la nova estació de l’alta velocitat, les Casernes de Sant Andreu, el recinte de Can Batlló, la Marina del Prat Vermell o la transformació de dos molls del Port de Barcelona.

Trias ha destacat que el Barcelona Meeting Point “és un saló de referència per al sector immobiliari a nivell internacional que cada any agrupa empreses i professionals de tot el món” i que “demostra que la ciutat va endavant i que les coses funcionen”.

L’alcalde ha reiterat “la seva aposta i obsessió” per ampliar el parc d’habitatge de lloguer, de lloguer social, amb la premissa de l’Ajuntament de Barcelona de no vendre sol, sinó de facilitar l’accés a la vivenda a preu assequible”. Trias ha destacat que això ho “farà amb la col·laboració de les entitats del tercer sector” i ha recordat que l’Ajuntament podrà fer un miler de pisos nous gràcies a l’operació de Bamsa.

I ha recordat que l’Ajuntament està impulsant la rehabilitació de vivendes amb iniciatives com el Pla Dintre, a Ciutat vella que insta als propietaris a millorar finques que estan en mal estat, o posant a l’abast dels ciutadans una campanya potent d’ajuts a la rehabilitació d’edificis.

 

Document relacionat

L’Ajuntament mostra al Barcelona Meeting Point les noves promocions d’habitatge protegit i els ajuts a la rehabilitació





Paraules clau

Inversions/ Saló Barcelona Meeting Point/