Marc Larumbe, del Club Natació Catalunya, Ione Muñoz, del Club Esportiu La Salle, Joan Cervera i l’Independent, entre els premiats de la Nit de l’Esport de Gràcia : Servei de Premsa

Marc Larumbe, del Club Natació Catalunya, Ione Muñoz, del Club Esportiu La Salle, Joan Cervera i l’Independent, entre els premiats de la Nit de l’Esport de Gràcia

30/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Gràcia ha premiat 10 esportistes i entitats esportives amb el premi Nit de l’Esport de Gràcia en la XVII edició d’aquest guardó, que vol reconèixer les millors iniciatives relacionades amb l’esport i els millors esportistes de la temporada. L’acte d’entrega del premi va tenir lloc ahir al Centre Artesà Tradicionàrius, i va estar presidit per la regidora del districte, Maite Fandos, que va estar acompanyada per la presidenta del consell del districte, Isabel Ribas, juntament amb els membres del jurat d’enguany.

 

esport

 

El jurat va premiar Ione Muñoz Navarro, gimnasta artística del  Club Esportiu La Salle – or en salt i or campionat d’Espanya— com a millor esportista femenina de la temporada. Així mateix, Marc Larumbe, waterpolista del Club Natació Catalunya, va ser reconegut amb el guardó de millor esportista masculí. Maite Fandos en va destacar “l’esforç, la constància i l’esperit de superació” d’ambdós esportistes, “que us ha portat a assolir importants fites”.

El jurat d’enguany ha estat composat per El jurat d’enguany ha estat composat per Maite Fandos; Isabel Ribas, Presidenta del Consell del districte de Gràcia; Sílvia Mayor, Consellera d’esports del districte de Gràcia; Ramon Canela, President Clubs DiR;  Albert Girbal, President Club Natació Catalunya; Josep Maria Bigas, Representant CB Coll; Francesc Caralps, representant del CB Pedagògium; Artur Peguera, Periodista de Televisió de Catalunya; Cristina Cubero, Directora de Relacions Externes del Mundo Deportivo, Periodista;  Àlex Delmás, Ex- capità CE Europa i Teresa Batet, gerent Institut Barcelona Esports.

El jurat també ha premiat l’equip de gimnàstica artística del Club Esportiu La Salle com a millor equip femení, i l’equip ‘+75’ del Club de Tennis la Salut, com a millor equip masculí. També s’ha endut un guardó el projecte ‘Passejada en roda petita’ i l’Associació Síndrome X Fràgil amb la categoria de millor iniciativa social lligada a l’esport.

El diari gracienc l’Independent també ha estat guardonat com la millor iniciativa comunicativa lligada a l’esport, i l’equip femení GAF del Gràcia Gimnàstic Club s’ha endut el premi a la millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport pel Trofeu Internacional Vila de Gràcia. La millor iniciativa empresarial o empresa lligada a l’Esport ha anat a parar a Clubs DIR, i la millor trajectòria esportiva com a club esportiu o entitat ha estat pel Club Bàsquet Coll.

Finalment, Joan Cervera Batariu, membre del Club Excursionista de Gràcia, s’ha endut el reconeixement per la millor trajectòria esportiva individual de la Nit de l’Esport. Fandos en va destacar la seva capacitat per demostrar “com fer de l’esport, un instrument al servei del país. La seva contribució a la promoció i difusió de l’excursionisme, és per sobre de tot, un exemple de compromís amb Catalunya”, va assegurar.





Paraules clau

esport/ Gràcia/