Jaume Ciurana presenta la segona edició de Barcelona Novel·la Històrica : Servei de Premsa

Jaume Ciurana presenta la segona edició de Barcelona Novel·la Històrica

05/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 6 de novembre, a les 11:00 hores, a la sala d’actes de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona- La Casa de l’Ardiaca (C/Santa Llúcia, 1), el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana i el comissari de Barcelona Novel·la Històrica, Enric Calpena donaran a conèixer el programa de la segona edició de Barcelona Novel·la Històrica que se celebrarà al Born CC del 17 al 22 de novembre.

Enguany les activitats programades commemoren el bimil·lenari de la mort de l’emperador August, el fundador de Barcino. A més dels diversos debats centrats en les novel·les que recreen el món romà, el segon Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino ha anat a parar al reconegut escriptor valencià Santiago Posteguillo, autor de dues de les trilogies més populars centrades en les figures d’Escipió i de Trajà.

També es recordaran dos esdeveniments que es commemoren aquest any, el centenari del començament de la Primera Guerra Mundial i els quaranta anys de la Revolució dels clavells a Portugal.

Barcelona Novel·la Històrica vol ser el punt de trobada dels autors i els lectors d’aquest gènere amb debats literaris, trobades amb autors, passejades guiades per la ciutat i tallers de lectura i escriptura, entre altres activitats.

Més informació a:

http://novel.lahistorica.bcn.cat





Paraules clau

Barcelona Novel·la Històrica/