L’alcalde Trias destaca que Barcelona es posiciona com un entorn de confiança per inversors i emprenedors : Servei de Premsa

L’alcalde Trias destaca que Barcelona es posiciona com un entorn de confiança per inversors i emprenedors

13/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquest dijous en la inauguració de les noves oficines de l’empresa ADP, un dels proveïdors més grans a nivell mundial d’externalització de processos de negoci i solucions de gestió de capital humà. Les noves instal·lacions estan ubicades al districte del 22@ i ocupen una extensió de 6.000m2. Es tracta d’unes oficines sostenibles on actualment treballen 450 professionals, i la previsió és que amb aquesta expansió la plantilla s’incrementi fins a 700 treballadors.

En la seva intervenció, l’alcalde ha assegurat que la capital catalana “s’està posicionant com una ciutat de confiança pels inversors i emprenedors” gràcies a apostes com la d’ADP. Aquesta estratègia municipal s’ha traduït amb la posada en marxa del Barcelona Growth Center. Un edifici innovador situat també al 22@ que aglutina tecnologia, emprenedoria, innovació i formació que l’Ajuntament posa al servei de les empreses de la ciutat i aquelles que venen de fora. “Aquesta és una aposta d’èxit que volem mantenir en el futur, i que ajuda a projectar encara més la nostra ciutat a nivell internacional”, ha reblat.

Tal com ha dit l’alcalde, l’Ajuntament ofereix tota la seva col·laboració a ADP i les empreses de la ciutat per tal de generar activitat econòmica i llocs de feina. “És molt important per Barcelona col·laborar amb aquestes empreses. Volem tenir una ciutat oberta al món que posi les coses fàcils als emprenedors i les empreses, que són les que creen riquesa i ocupació”, ha refermat Trias.





Paraules clau

Alcalde Trias/ economia/ empresa/