Maite Fandos participa a la descoberta de la placa a la façana del districte en homenatge als Castellers de la Vila de Gràcia amb motiu de la primera “tripleta màgica” : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la descoberta de la placa a la façana del districte en homenatge als Castellers de la Vila de Gràcia amb motiu de la primera “tripleta màgica”

14/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge, 16 de novembre, a les 11.45 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, participarà a la descoberta de la placa commemorativa de la primera “tripleta màgica” dels Castellers de la Vila de Gràcia, que s’ha col·locat a la façana de la seu del districte de Gràcia. La placa recorda la diada del 17 d’agost passat, quan els Castellers de la Vila van aconseguir descarregar per primera vegada un 3 de 9 amb folre; un 4 de 9 amb folre i un 5 de 8 a la mateixa jornada.

L’homenatge coincideix amb la celebració de la Diada de la colla, que cada novembre commemora el primer assaig dels Castellers de la Vila. Aquesta celebració arriba enguany a la seva XVIII edició.

Així, està previst que a les 11.30 hores comenci l’exhibició amb un Pilar al carrer Xiquets de valls. Posteriorment es baixarà en cercavila i davant la porta del Districte tindrà lloc l’acte de descoberta de la placa commemorativa. A les 12 hores s’iniciarà la diada castellera, on està previst que hi participin els Castellers de la Sagrada Família, Sagals d’Osona, Xics de Granollers i Castellers de la Vila de Gràcia.





Paraules clau

castellers/ Castellers de la Vila de Gràcia/ Gràcia/