L’Ajuntament reordena l’aparcament de motos a la zona del carrer Balmes entre Travessera de Gràcia i plaça Molina : Servei de Premsa

L’Ajuntament reordena l’aparcament de motos a la zona del carrer Balmes entre Travessera de Gràcia i plaça Molina

17/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana la reordenació l’aparcament de motos al carrer de Balmes, dins de les obres d’urbanització del tram entre la plaça Molina i la Travessera de Gràcia, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Per fer-ho, es pintarà del 17 al 21 de novembre un total de 354 noves places, 54 en espais senyalitzats d’aparcament de moto sobre vorera i 300 places en calçada als carrers Alfons XII, Madrazo, Julian Romea, Lincoln i Travessera de Gràcia.

Les places habilitades en vorera es pinten en línia, entre escocells, davant d’edificis amb ús d’oficines o zones sense pas, deixant alliberat els espais davant d’edificis residencials i comerços. En total s’habiliten 54 places, en l’àmbit entre la plaça Molina i la Travessera de Gràcia.

A carrers Alfons XII, Madrazo, Julian Romea, Lincoln, Travessera de Gràcia, s’habilitaran 300 noves places per a l’estacionament de motocicletes en calçada. Per aconseguir-ho, es substituiran 35 places d’estacionament d’àrea blava i 25 d’àrea verda a l’àmbit d’actuació.

Amb aquesta reforma s’han ampliat les voreres fins als 4’60 metres d’amplada, renovat l’enllumenat, el clavegueram, el paviment, els serveis i la senyalització, i s’està pendent de la connexió del nou enllumenat i de la plantació de l’arbrat.

Aquest mateix criteri es farà servir per al tram entre Travessera de Gràcia i avinguda Diagonal, que està previst pavimentar al desembre i finalitzar a principis de 2015.





Paraules clau

aparcament/ mobilitat/