Maite Fandos presenta el Grand Prix Final Barcelona 2014 : Servei de Premsa

Maite Fandos presenta el Grand Prix Final Barcelona 2014

18/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 19 de novembre, a  les 17:00 hores al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, tindrà lloc l’acte de presentació del Grand Prix Final Barcelona 2014.

A l’acte hi participarà la Tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, acompanyada del president de la Federació Catalana Esports d’Hivern, Oscar Cruz; del vicepresident Federació Espanyola d’Esports de Gel, Marcos de Robles; així com del bicampió d’Europa de patinatge sobre gel, Javier Fernández; entre d’altres.

El ISU Grand Prix 2014/15 és la primera gran prova internacional del cicle olímpic que acabarà als Jocs de Pyongchang 2018. Després de les primeres quatre proves, celebrades a les ciutats de Chicago (Skate America), Kelowna (Skate Canada), Xangai (Lexus Cup of Xina), Moscou (Rostelecom Cup of Russia), els esportistes encara tenen dues últimes competicions per competir a la Final de Barcelona, les que es disputen els dos propers caps de setmana al Trophee Bompard i NHK Trophy.  Els millors classificats es veuran al Grand Prix Final Barcelona 2014 de l’11 al 14 de desembre d’enguany.





Paraules clau

esport/ Grand Prix Final Barcelona 2014/