Xavier Trias: “Barcelona es mantindrà sempre a la graella dels grans esdeveniments esportius” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Barcelona es mantindrà sempre a la graella dels grans esdeveniments esportius”

18/11/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha transmès avui la seva felicitació als representants de la ciutat de Doha (Qatar), que acollirà els Mundials d’Atletisme de l’any 2019, contra els quals competia la ciutat de Barcelona i la ciutat nord-americana d’Eugene. L’alcalde va viatjar ahir al vespre a Mònaco, on avui s’ha fet públic el veredicte de la International Association of Athletics Federations (IAAF) sobre la seu dels mundials de 2019.

L’alcalde ha assegurat que Barcelona ha presentat “una excel·lent candidatura amb una exposició brillant”, amb la que ha demostrat, “una vegada més, que la ciutat està a l’alçada” per medir-se, en l’organització de grans esdeveniments esportius, amb tot el món. Xavier Trias ha defensat que la candidatura proposada per Barcelona era innovadora i que suposava una forta aposta per les noves tecnologies. Per això, ha assegurat que “seguirem estant sempre a la graella de sortida dels esdeveniments esportius mundials”.

“Hem viscut una gran experiència: perdre forma part de l’esport i saber perdre és un dels valors que inculca l’esport”, ha afegit Trias. “Malgrat que hem perdut, no ens rendim, i presentarem Barcelona per a acollir aquests mundials al 2021”, ha anunciat l’alcalde.

L’alcalde ha estat acompanyat pels màxims representants institucionals i esportius de la ciutat, entre els quals es troba la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos; i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el Secretari d’Estat per a l’Esport, Miguel Cardenal; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; Josep M. Odriozola, president de la Federació Espanyola d’Atletisme i el seu secretari general, José Luís de Carlos. També han acompanyat la delegació els regidors dels grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona David Escudé (PSC) i Joan Laporta (UpB).





Paraules clau

Alcalde Trias/ atletisme/ esport/