L’alcalde participa a la presentació de la segona Barcelona Magic Line, de l’Obra Social de Sant Joan de Déu : Servei de Premsa

L’alcalde participa a la presentació de la segona Barcelona Magic Line, de l’Obra Social de Sant Joan de Déu

21/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 24 de novembre, a les 11.30 hores, el Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona acollirà la presentació de la segona edició del Barcelona Magic Line (BML 2015), la caminada solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i que destina els fons aportats pels participants a programes d’atenció a persones vulnerables. Enguany, se celebrarà el proper 1 de març.

L’alcalde, Xavier Trias, presidirà la presentació, on també hi participaran Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, així com un usuari, una professional, una escola i una empresa col·laboradora. Durant la presentació tindrà lloc l’estrena de l’anunci de la BML 2015, amb la cançó Tant de bo cedida pel grup Txarango.

La BML és el principal esdeveniment solidari de l’Obra Social de Sant Joan de Déu a Barcelona, on es  promou que els caminadors, durant els mesos previs a la caminada, recullin fons per als programes socials de Sant Joan de Déu. Cada equip en inscriure’s es marca un repte solidari (€ que volen aconseguir abans de la caminada); i un repte esportiu (km a recórrer el dia de la caminada: 10, 20, 30, 40km).

A l’anterior edició van participar 6.700 persones, i es va recaptar un total de 137.267 euros.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ Barcelona Magic Line/ esport/ Sant Joan de Déu/