Maite Fandos participa a la col·locació de la primera pedra de la nova seu dels Lluïsos de Gràcia : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la col·locació de la primera pedra de la nova seu dels Lluïsos de Gràcia

21/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 22 de novembre, a les 11.30 hores, la regidora de Gràcia i tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, participarà a l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu dels Lluïsos de Gràcia. A l’acte també està previst que assisteixi la presidenta del consell del districte, Isabel Ribas.

 Aquesta entitat ha iniciat l’obra de reforma després d’acollir-se als ajuts de l’ICUB, que subvencionen el 45% del cost de la renovació de la seva seu. Les obres de construcció del nou edifici dels Lluïsos de Gràcia han finalitzat la fase de pilotatge i d’excavació del soterrani, de manera que a partir de la setmana vinent s’iniciarà la construcció de la nova estructura. Les obres, que duraran fins l’estiu del 2015, serviran per millorar i ampliar els espais, garantir l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i complir la normativa vigent.

L’acte, que tindrà una durada aproximada d’una hora, consistirà en una introducció i parlaments de les autoritats i del president dels Lluïsos, Oriol Hosta. A continuació es representarà una peça festiva com a símbol de l’acte i acabarà amb la petició, a tots els assistents, de fer-se una fotografia amb desitjos pels Lluïsos del futur escrits en una pissarra. Les fotografies que es facin, es penjaran en una de les parets del futur edifici de l’entitat.

 





Paraules clau

Gràcia/ Lluïsos de Gràcia/