L’alcalde agraeix al FC Barcelona i a les seves penyes que facin d’ambaixadors de Barcelona al món : Servei de Premsa

L’alcalde agraeix al FC Barcelona i a les seves penyes que facin d’ambaixadors de Barcelona al món

22/11/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest migdia a l’Ajuntament de Barcelona la recepció als representants de diferents penyes blaugrana de la ciutat. A l’acte també hi han estat presents els tinents d’alcalde Joaquim Forn i Maite Fandos; el regidor de Presidència i Territori i del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, i el del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi; el vicepresident del FCB, Jordi Cardoner; membres de la junta directiva del FCB i representants de les penyes barcelonistes de Barcelona.

 

 

L’alcalde Trias ha destacat que “Barcelona és una ciutat amb una marca molt potent i part d’ella és el Futbol Club Barcelona” i ha afegit que el club i les seves penyes “són autèntics ambaixadors de Barcelona a nivell mundial”.

Trias ha afirmat, dirigint-se als penyistes, que “és extraordinari que tinguem tantes penyes a Barcelona, als districtes” i ha volgut posar en valor que el sentit de les penyes és que la gent es conegui i crea “ambient de col·laboració, d’afecte i complicitat i això ajuda a fer ciutat”.

L’alcalde ha remarcat “la capacitat que té un club com aquest de fer acció social i donar resposta a les necessitats de la gent que ho passa malament” i ha recordat que “el Barça crea convivència, solidaritat i un moviment molt especial”.

Trias ha expressat que “el Barça representa més coses que l’esport, com sempre es diu és més que un club” i ha refermat que “és capaç de representar en molts casos tot un país i això no és fàcil, és complex”.

L’alcalde ha reblat que “Barcelona és la capital de Catalunya i això vol dir compartir i ser capaços de ser estimats a diferents indrets del país i això és el que feu vosaltres” i ha finalitzat “en moments complicats pel país necessitem també el Barça i que continuï creient i exercint del nostre ambaixador”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ penyes barcelonistes/