Maite Fandos participa a la presentació de la Temporada de neu i gel 2014-2015 : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la presentació de la Temporada de neu i gel 2014-2015

26/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 27 de novembre, a les 12:30 hores, a la pista de gel Bargelona de la Pçala Catalunya tindrà lloc l’acte de presentació de la Temporada de neu i gel 2014-2015.

A l’acte hi participarà la Tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, acompanyada del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, de la Directora General d’educació Infantil i primària de la Generalitat de Catalunya, Carme Ortoll; del President de La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Oscar Cruz; del President de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, entre d’altres.

Al llarg de l’acte es tractaran diferents temes: Pista de gel Bargelona; Promoció escolar temporada 2014-15; Noves federacions espanyoles, Grans esdeveniments esportius de la temporada: Final ISU Grand Prix de patinatge artístic sobre gel a Barcelona. Copes del Món Surf de neu, Surf de neu IPC i Esquí alpí IPC a La Molina. Campionat d’Espanya Absolut d’esquí alpí i Marxa Beret d’esquí de fons a Baqueira Beret, entre d’altres; Esportistes i Centres de Tecnificació i Pretecnificació de la FCEH;  TargeNeu i Multirisc: assegurances d’accident i lleure per a la pràctica mundial dels esports d’hivern i de muntanya.





Paraules clau

esport/