Maite Fandos participa a l’acte d’inici de la campanya de Nadal de Gràcia : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a l’acte d’inici de la campanya de Nadal de Gràcia

28/11/2014



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Dissabte 29 de novembre, a les 19 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, participarà a l’acte d’inici de la campanya de Nadal al districte, que tindrà lloc a la Travessera de Gràcia entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla.

Enguany, Gràcia ha encès un total de 21 trams de 16 carrers del districte. La il·luminació nadalenca comptarà enguany amb tres trams nous gràcies a la participació de tres noves associacions de comerciants: la del carrer Ramon i Cajal, la del carrer Bailèn i la de Travessera de Dalt.

Un any més, els carrers i places s’ompliran d’iniciatives i activitats culturals, lúdiques i festives de tot tipus, organitzades pel teixit associatiu gracienc, durant les dates nadalenques. Així mateix, tornarà a celebrar-se la Fira de Verd i dels Llibreters, el 14 de desembre, a la Plaça del Diamant. I els Jardinets de Gràcia tornaran a acollir per tercer any consecutiu la Fira Solidària de Nadal d’Economia Social, del 12 al 23 de desembre, que té l’objectiu de promoure el compromís ciutadà i l’economia social a Barcelona i facilitar la col·laboració de la ciutadania amb les entitats.

Els comerços tornaran a treure el Caganer de Gràcia, un personatge que simbolitza la unió de tots el botiguers, les tradicions catalanes de Nadal i la creativitat pròpia del comerç del districte.

A més, es col·locaran dos arbres de Nadal lluiran al carrer, l’un a Sant Antoni Maria Claret amb Roger de Flor, i l’altre a la plaça del Refugi d’Obreres a l’avinguda de Vallcarca. També, tres galets gegants il·luminats guarniran la plaça Joanic, el pla de Salmerón i la plaça del Refugi d’Obreres.

Gràcies a l’èxit dels darrers anys, la tercera edició de la Fira es durà a terme durant dotze dies; l’horari dels dies entre setmana és de les 12:00 hores a les 21:00 hores. Hi participaran 38 entitats de 7 federacions diferents i augmenta el nombre de casetes, 30 en total davant les 24 de l’any passat.

A més, amb motiu del 150è aniversari del campanar de Gràcia, enguany, el districte convida els seus veïns i veïnes a participar en l’acte de celebració que tindrà lloc a la plaça de la Vila el 13 de desembre a les 19 hores. Un espectacle de música, llum i color, en el que, alhora, es recaptarà fons per una de les iniciatives solidàries més importants del país: La Marató de TV3.

Il·luminació dels carrers de Gràcia

 Gran de Gràcia (entre els Jardins de Salvador Espriu i la plaça de Lesseps)

Travessera de Dalt (entre el carrer d’Escorial i Mare de Déu del Coll)

Travessera de Gràcia (tram Gran de Gràcia Torrent de l’Olla; tram Nàpols-Cerdenya, tram Nàpols- Passeig de Sant Joan, tram Escorial-Cerdenya, tram Torrijos-Quevedo)

Sicília (entre çtravessera de Gràcia i Pare A.Maria Claret)

Ptge nogués (entre Travessera de Gràcia i Pere Lainez)

Astúries (entre Torrent de l’Olla i Gran de Gràcia9

Sant Antoni Maria Claret (entre Nàpols-Pg de Sant Joan)

Roger de Flor (entre Pare A.Maria Claret i Indústria)

Verdi (entre Terol i Providència)

Pi i Margall (entre Sant Lluís i Plaça Joanic)

Escorial (entre Reig i Bonet)

Plaça Joanic (entre Torrent de les Flors i Escorial)

Puigmartí (entre Torrent de l’Olla i Milà i Fontanals)

Bonavista (entre Jardinets i Torrent de l’Olla)

Bailèn (entre Travessera de Gràcia i Provença)

Ramon i Cajal





Paraules clau

Gràcia/ nadal/ Nadal 2015/