Maite Fandos assisteix a la inauguració de la pista de gel de la Final del ISU Grand Prix Barcelona 2014 : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la inauguració de la pista de gel de la Final del ISU Grand Prix Barcelona 2014

05/12/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 9 de desembre, a les 12:30 hores (CCIB, Plaça Willy Brandt, 11-14), Maite Fandos assisteix a la inauguració de la Pista de la Final del ISU Grand Prix Barcelona, 2014.

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, i Copresidenta del Comitè Organitzador, Maite Fandos, assistirà dimarts, 9 de desembre, a les 12:30 hores, a la inauguració de la pista de gel que acollirà la Final del ISU Grand Prix Barcelona 2014 instal·lada a la Sala Polivalent del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB, Plaça Willy Brandt, 11-14).

Maite Fandos també explicarà les últimes novetats d’aquesta important competició, que tindrà lloc a la ciutat de l’11 al 14 de desembre, acompanyada del Director d’Estratègia i Programació de TVE, Ignacio Gómez Acebo.

A més, l’acte comptarà amb la participació del bicampió d’Europa de patinatge sobre gel, Javier Fernández, que serà l’encarregat d’inaugurar la pista de gel.





Paraules clau

esport/ Grand Prix Barcelona/