Jordi Martí assisteix a l’homenatge als afusellatgs al Camp de la Bota : Servei de Premsa

Jordi Martí assisteix a l’homenatge als afusellatgs al Camp de la Bota

12/12/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 14 de desembre a les 12:00 hores (plaça del Fòrum), el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, assisteix a l’acte d’homenatge als afusellats al Camp de la Bota. L’acte està organitzat pel Memoria Democràtic i l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació Pro-Memòria als Immolats de Catalunya. És un homenatge en record de les víctimes republicanes afusellades al Camp de la Bota, tot coincidint amb el 75è aniversari de l’inici de les execucions sistemàtiques.

L’acte tindrà lloc al peu del nonument Fraternitat (plaça del Fòrum). Intervindran el president i vicepresident de l’Associació Pro-Memòria als Immolats de Catalunya, Pere Fortuny i Lluís Serra; la filla d’Agustí Soler, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, afusellat al Camp de la Bota, Rosa Serra; l’historiador Joan Corbalán; el director del Memorial Democràtic, Jordi Palou-Loverdos; i el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí.

Entre 1939 i 1952, la dictadura franquista va executar a Barcelona prop de 1.717 persones. La majoria d’elles van ser afusellades al Camp de la Bota, on actualment s’hi troben les instal·lacions del Fòrum.





Paraules clau

Camp de la Bota/ memòria/