L’alcalde afirma que l’obligació de les administracions públiques és ser al costat de les persones que més ho necessiten : Servei de Premsa

L’alcalde afirma que l’obligació de les administracions públiques és ser al costat de les persones que més ho necessiten

15/12/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, juntament amb la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha inaugurat aquest matí la nova llar residència de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral. A l’acte també hi ha assistit el regidor de Sant Martí, Eduard Freixedes; Arantzazu de Olaortua, presidenta de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, i membres del Patronat.

 

 

Aquest edifici, de sis plantes, està destinat al servei de llar residència i està construït en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, amb el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Sanidad Servicios Sociales e Igualdad, i compta amb un total de 24 places.

L’alcalde ha expressat la seva satisfacció per, en uns moments tan complicats econòmicament, s’inauguri aquesta nova residència llar de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral. “Avui”, ha afirmat, “és un dia molt important per a les persones que poden gaudir d’aquest nou equipament, les seves famílies, i que ha estat resultat de l’esforç i el treball de molta gent en col·laboració amb les administracions”.

Trias ha afegit que, com a administracions públiques, “la nostra obligació és ser al costat de les persones que més ho necessiten, sumant esforços amb la societat civil, per donar resposta a les necessitats de la gent” i ha donat les gràcies als treballadors, les famílies i també als voluntaris que hi col·laboren. També ha felicitat a tots els que residiran en aquesta nova residència. Finalment, Trias ha afegit que, tot i la difícil situació econòmica, “cal seguir treballant amb l’esperança d’anar endavant i que tothom pugui viure de manera digna”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral/