Joaquim Forn inaugura l’exposició “Estació 1924. 90 anys del metro de Barcelona” : Servei de Premsa

Joaquim Forn inaugura l’exposició “Estació 1924. 90 anys del metro de Barcelona”

16/12/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 17 de desembre, a les 11.30 hores, el primer tinent d’alcalde i president de Transports Metropolitans de Barcelona, Joaquim Forn, inaugurarà l’exposició “Estació 1924.90 anys del metro de Barcelona”, a l’espai Mercè Sala. L’activitat s’emmarca en el programa d’actes commemoratius de la Fundació TMB per subratllar la celebració dels 90 anys de vida del metro de Barcelona.

L’exposició, produïda per TMB, repassa l’impacte que va suposar per als barcelonins la construcció i posada en servei de la primera línia de metro de la ciutat, que va culminar amb la seva inauguració, el 30 de desembre de 1924. La mostra explica els orígens, els mètodes constructius, com eren les estacions i els trens de l’època, què passava a Barcelona i al món l’any 1924, com era la vida social. Durant l’acte també es lliuraran els premis a les millors fotografies que van enviar els participants per formar part de l’àlbum col•laboratiu digital de la memòria històrica d’aquests 90 anys del metro.

L’exposició es podrà veure fins al 6 de març de 2015 a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, de dilluns a divendres feiners entre les 10 i les 20.30 hores. L’entrada és gratuïta.





Paraules clau

metro/ transport/