L’Ajuntament de Barcelona allotja a 15 persones després de l’incendi al districte de Ciutat Vella : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona allotja a 15 persones després de l’incendi al districte de Ciutat Vella

16/12/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

A aquesta hora Bombers de Barcelona continua treballant per acabar de remullar i ventilar algunes de les zones que avui han quedat afectades pel foc que s’ha iniciat a les 10:08 hores al número número 55 del c/Jaume Giralt, al districte de Ciutat Vella. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 9 dotacions del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS).

L’incendi, que no ha provocat ferits, ha afectat els baixos d’aquest immoble i posteriorment s’ha propagat a les finques del c/Jaume Giralt 53 i 57 i al c/Sant Pere més Baix 64, on ha afectat diversos habitatges i locals que s’utilitzaven com a magatzem. A causa del foc s’han evacuat un total de 6 finques: els números 53, 55 i 57 del c/Jaume Giralt i els números 60, 64 i 66 del c/Sant Pere més Baix.

En aquests moments, i després de la inspecció d’aquests immobles, Bombers de Barcelona ha determinat que els edificis del c/Jaume Giralt 55 i 57 i del c/Sant Pere més Baix 64 estan afectats parcialment a nivell estructural i per tant, els veïns que hi viuen no podran tornar-hi fins que es realitzin les obres corresponents. Pel que fa a la resta de les finques, els veïns podran tornar tot i que en alguns habitatges poden estar tallats els serveis d’aigua, llum i gas.

Sobre el terreny hi continuen treballant els equips del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) que durant tot el dia han atès als veïns dels habitatges que han patit les flames. Fins al moment aquest servei ha allotjat a 15 persones que aquesta nit no podran tornar al seu pis. Tot i així els equips del CUESB continuaran atents per s’hi han d’atendre a més persones o nous requeriments. Bombers de Barcelona també deixarà dues dotacions de guàrdia a la zona, treballant tota la nit.





Paraules clau

Ciutat Vella/ incendi/