S’han iniciat les obres al carrer Selva de Mar del districte de Sant Martí : Servei de Premsa

S’han iniciat les obres al carrer Selva de Mar del districte de Sant Martí

21/12/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

S’han iniciat les obres de reurbanització del carrer de la Selva de Mar, en el tram comprés entre la Gran Via i la Rambla de Guipúscoa al barri de Sant Martí de Provençals del districte de Sant Martí.

El regidor de Sant Martí, Eduard Freixedes, ha declarat: “La reurbanització de Selva de Mar dóna resposta a una demanda veïnal que volia que aquest carrer, un eix del barri, es convertís en una rambleta. Amb aquesta reforma guanyem un espai més accessible i més amable per als veïns”.

La nova urbanització del carrer permet redimensionar les amplades de les voreres i de la calçada i facilitarà la mobilitat de la zona. El carrer tindrà un únic sentit de circulació, a excepció del tram comprès entre la Gran Via i el carrer d’Andrade i s’incorporarà el carril bici a la calçada. També es farà la renovació de l’enllumenat, del paviment, enjardinament i plantació de nou arbrat i xarxa de reg i adaptació del drenatge i clavegueram.

 


Imatge virtual
La reurbanització permet la millora dels espais adjacents i els seus entorns. A la plaça d’Eduard Torroja s’instal·laran elements esportius com taules de ping-pong i una nova cistella de bàsquet perquè els veïns puguin fer les seves activitats esportives.

Davant del Centre Cívic de Sant Martí (carrer Selva de Mar, 215), hi haurà un escenari permanent perquè els seus usuaris hi desenvolupin les seves actuacions. El regidor Freixedes ha declarat: “Aquesta actuació és una millora important ja que amb aquest element fixe optimitzarem recursos perquè fins ara s’instal·lava un escenari provisional segons les necessitats del Centre Cívic”.

La finalització de les obres està prevista per a juliol del 2015.

 


Imatge virtual





Paraules clau

Sant Martí/ Sant Martí de Provençals/ Selva de Mar/