Maite Fandos dóna el tret de sortida de la 16a edició de la Cursa dels Nassos : Servei de Premsa

Maite Fandos dóna el tret de sortida de la 16a edició de la Cursa dels Nassos

30/12/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Demà, dimecres 31 de desembre a les 17.30 hores al carrer Selva de Mar i la Plaça Ramon Calsina tindrà lloc la sortida de la 16a edició de la Cursa dels Nassos, la darrera cursa atlètica de la ciutat de Barcelona.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, donarà el tret de sortida d’aquesta prova que enguany compta amb 11.500 inscrits que emprendran a  les 17.30 hores el recorregut de 10 quilòmetres pels principals carrers de la ciutat.

L’edició d’enguany compta amb la participació del marroquí Ilias Fifa, que el 2014 ha quedat segon a la Jean Bouin i primer al Cros Internacional de Granollers; dels catalans Marc Roig, Nacho Càceres i Toni Bernadó; d’Edgars Sumskis (Letònia), d’Andrés Acuña (Chile), de Driss Lakaouaja (Marroc) o de Buba Sabali (Senegal), entre altres. Pel que fa a les dones, la marroquina Hasna Bahom, guanyadora aquest any de la Cursa d’El Corte Inglés i de la Cursa de la Mercè, i tercera classificada a la Marató de Barcelona 2014, encapçala la llista d’elit femenina, seguida de Marta Galimany, Anna Bové i Miriam Ortiz, així com de Jelena Abele (Letònia) o Inna Lebdeieva (Ucraïna), entre altres.





Paraules clau

cursa/ cursa dels nassos/ esport/