Eduard Freixedes signa un acord amb la UPC i la UB per promoure la mobilitat sostenible amb el cotxe compartit : Servei de Premsa

Eduard Freixedes signa un acord amb la UPC i la UB per promoure la mobilitat sostenible amb el cotxe compartit

09/01/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 12 de gener, a les 11:30 hores, el regidor de mobilitat, Eduard Freixedes, signarà un acord de col.laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat de Barcelona (UB) per promoure l’ús del cotxe compartit al campus de la Diagonal, al districte de Les Corts.

El projecte té per objectiu reduir els desplaçaments que es fan en cotxe per accedir a aquests campus universitaris racionalitzant, d’aquesta manera, l’ús del vehicle i promovent la mobilitat sostenible. Després de signar l’acord, el regidor de Mobilitat, el vicerector de Comunitat, Acció Social i Sostenibilitat de la UPC, Joan Puigdomènech, i la vicerectora d’Administració i Organització de la UB, Carme Panchón, explicaran en roda de premsa en què consisteix el projecte.

La iniciativa, que es preveu posar en marxa al febrer, neix com una de les actuacions sorgides en el marc de la Taula de mobilitat de les Universitats del districte de Les Corts, en la qual hi són representades les dues universitats i l’Ajuntament de Barcelona. Amb la posada en marxa del projecte de cotxe compartit es crea la comunitat ‘fesedit UB-UPC’, una comunitat virtual específica per als membres de les dues universitats, que permetrà posar en contacte en temps real a usuaris que volen compartir el seu desplaçament en cotxe com a usuaris o conductors.

 





Paraules clau

Les Corts/ mobilitat/