Maite Fandos rep la Fédération Internationale de Roller Sports (FIRS) a la seva visita a Barcelona : Servei de Premsa

Maite Fandos rep la Fédération Internationale de Roller Sports (FIRS) a la seva visita a Barcelona

22/01/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 23 de gener, a les 13:00 hores (auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch) Maite Fandos, participarà a l’acte de presentació de la candidatura de Barcelona per acollir la primera edició dels World Roller Games el proper 2017.

Divendres 23 de gener a les 13.00 hores a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, la FIRS presentarà els detalls de la candidatura de Barcelona per acollir la primera edició dels World Roller Games el proper 2017.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i Presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, Maite Fandos, participarà a l’acte juntament amb el President de la FIRS, Sabatino Aracu; el President de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua; el President Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana.

La primera edició dels World Roller Games 2017 és una nova modalitat de competició que inclou 9 modalitats d’esports amb patins i té previst un calendari de 16 dies de competició i activitats.





Paraules clau

esport/