Eduard Freixedes assisteix a la inauguració del Casal de Gent Gran Parc del Clot al districte de Sant Martí : Servei de Premsa

Eduard Freixedes assisteix a la inauguració del Casal de Gent Gran Parc del Clot al districte de Sant Martí

23/01/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 24 de gener, a les 12:30 hores (Casal de Gent Gran Parc del Clot, Plaça Joan Casanelles, 1), el regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, assisteix a la inauguració del Casal de Gent Gran Parc del Clot al districte de Sant Martí. A l’acte també hi assistirà la comissionada de la Gent Gran, Assumpció Roset, i el director de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “La Caixa”, Marc Simón.

El nou equipament municipal està situat a la plaça de Joan Casanelles, 1, i donarà servei al barri del Clot, al districte de Sant Martí. El projecte de rehabilitació ha consistit en la reforma i la nova distribució interior de l’edifici de 900 m2, de planta baixa i primer pis, per tal d’allotjar un Casal de Gent Gran i també un Espai de Joves.

El casal per a gent gran està distribuït en dues zones clarament diferenciades, la planta baixa es destinarà a activitats obertes al públic i el primer pis es destinarà a activitats per a grups més reduïts. L’equipament disposa d’espais amplis d’ús polivalent i l’Obra Social “la Caixa” hi ha instal·lat un EspaiCaixa, una aula informàtica. A més, en el marc del conveni que l’Obra Social “la Caixa” té amb l’Ajuntament de Barcelona, es desenvoluparan en el Casal totes les activitats del seu programa de gent gran.

A partir de les 12:00 hores, hi haurà una jornada de portes obertes per conèixer el nou equipament i una actuació de la coral de Casal de Gent Gran Joan Casanelles.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ Casal de Gent Gran Parc del Clot/ gent gran/