L’Ajuntament de Barcelona allotja una persona després d’un incendi en un pis d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona allotja una persona després d’un incendi en un pis d’Horta-Guinardó

04/02/2015

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 18:47 hores per un incendi en un pis situat als baixos del número 18 del carrer Arbós, al districte d’Horta-Guinardó. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), que han procedit a extingir les flames, i una del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’incendi s’ha originat per un matalàs que ha cremat a causa d’una cigarreta mal apagada. Com a conseqüència, tres persones han resultat intoxicades lleus per fum, i una d’elles ha estat allotjada pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona (CUESB).

Una habitació de l’immoble ha quedat afectada, i la resta del pis s’ha vist malmès pel fum. L’edifici no ha patit afectació estructural.Compartiu aquest contingut