L’Ajuntament de Barcelona allotja tres persones afectades per l’incendi d’un pis a Gràcia : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona allotja tres persones afectades per l’incendi d’un pis a Gràcia

05/02/2015

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a la 01:47 hores de la matinada per un incendi a la primera planta d’un edifici situat al número 33 del Carrer Congost, al districte de Gràcia. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions dels Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), que han procedit a extingir les flames, i tres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons els Bombers, l’incendi s’hauria iniciat a la primera planta de l’edifici, que ha patit danys importants en tot l’immoble però no danys estructurals. Es tracta d’un edifici de dues plantes.

Com a conseqüència d’aquest foc, s’han desallotjat un total de vuit persones, quatre de les quals han estat traslladades a l’Hospital de Sant Pau per fer-los un reconeixement mèdic i, posteriorment, tres d’elles han estat allotjades pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona (CUESB). La resta de persones afectades han preferit anar a casa de familiars.Compartiu aquest contingut