Noves actuacions a la via pública aquest cap de setmana : Servei de Premsa

Noves actuacions a la via pública aquest cap de setmana

06/02/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Treballs de pavimentació dels  dos sentits de l’avinguda Paral·lel entre  els carrers de Comte Borrell i ptge. Cabanes

– Dissabte dia 7 de febrer, execució dels treballs de fressat, mantenint  operatiu en tot moment un carril de circulació  per sentit a l’avinguda Paral·lel.

– Diumenge dia 8 de febrer,  estesa d’aglomerat i senyalització horitzontal, aquests treballs també mantindran operatiu un carril de circulació per sentit a av. Paral·lel. Els treballs s’iniciaran en el sentit Drassanes i finalitzaran en el sentit plaça Espanya.

 

L’actuació  també preveu  la pavimentació d’un tram de Ronda Sant Pau, per sobre del carrer Sant Pau, connectant d’aquesta manera la pavimentació d’avinguda  Paral·lel  amb el tram pavimentat  pel PMI de Ronda Sant Pau.

 

 

Reordenació terminals de bus

Es realitzarà la reordenació de terminals i parades de la xarxa de bus, ressituant les parades de la forma següent:

– Ronda Sant Pau entre carrer de les Flors i carrer Sant Pau (costat Besòs), terminals de les línies H14 i 21.

– Ronda Sant Pau entre carrer de les Flors i  plaça JM. Folch i  Torres (costat Besòs),  parada de pas de les línies 20, 64, 91 i N6, provisionalment parada bus especial substitutori funicular Montjuïc.

– Carrer Aldana (costat mar), terminal línia 24.

– Carrer Marques de Campo Sagrado (costat muntanya), terminal línia 88.

Aprofitant les afectacions de l’obra de reurbanització de l’avinguda Paral·lel, el diumenge dia 8 de febrer es procedirà a la reparació d’una junta transversal  del carrer Urgell entre Manso i Tamarit,  procedint al tall del carrer Urgell i desviant el transit pel carrer Manso.

 

 

Reurbanització avinguda Diagonal

Durant el cap de setmana del 7 i 8 de febrer es restringirà la circulació de vehicles pel tronc central de l’avinguda Diagonal per fer treballs en el clavegueram. Es tracta dels treballs previs a les actuacions de pavimentació del tronc central de avinguda Diagonal que es faran a finals de mes. Les actuacions d’aquest cap de setmana mantindran sempre operatius dos carrils de circulació per sentit al tronc central de l’avinguda Diagonal. El cap de setmana del 14 i 15 de febrer es preveu fer els treballs de pavimentació de les cruïlles de l’avinguda amb els carrers de Calvet, Villarroel, Casanova, Muntaner i Aribau.





Paraules clau

actuacions a la via pública/ Diagonal/ Paral·lel/