L’alcalde Trias felicita els millors esportistes del 2014 i recorda que “Barcelona i esport són un binomi inseparable” : Servei de Premsa

L’alcalde Trias felicita els millors esportistes del 2014 i recorda que “Barcelona i esport són un binomi inseparable”

09/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assisteix aquest dilluns a la nit a la 67a Gala de l’Esport que organitza el diari Mundo Deportivo al Palau de Congressos de Catalunya. Acompanyat de la tinenta d’alcalde Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, Trias ha dirigit unes paraules als assistents per agrair al rotatiu la seva tasca a favor de l’esport amb aquest esdeveniment i per felicitar els esportistes presents.

Xavier Trias ha donat l’enhorabona a tots els esportistes, entrenadors, entitats, directius, periodistes i metges que aquesta nit han rebut els premis en reconeixement a la seva tasca vinculada a l’esport. “Lluiteu cada dia per ser els millors i sou un referent en valors que són també molt importants per seguir construint una ciutat i un país millor”, ha dit l’alcalde, que ha qualificat Barcelona i esport com “un binomi inseparable”.

Trias considera que els esportistes són “un exemple per a moltes persones, un referent que va més enllà dels vostres èxits esportius i professionals”. “El vostre esforç i vàlua com a esportistes contribueix a fer més gran l’esport català”, ha apuntat Trias.





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/