Barcelona defensa a Roma la seva candidatura per acollir els Roller Games 2017 : Servei de Premsa

Barcelona defensa a Roma la seva candidatura per acollir els Roller Games 2017

19/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Demà, divendres 21 de febrer, la delegació de Barcelona emprendrà el vol cap a la capital italiana, amb l’objectiu de tornar el dissabte amb l’organització dels primers Roller Games de la història.

Juntament amb Maite Fandos, viatjaran els presidents de les Federacions Espanyola i Catalana de Patinatge, Carmelo Paniagua i Ramon Basiana, respectivament; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el sots-director del Consejo Superior de Deportes, Carlos Gascón; i el president del COE, Alejandro Blanco; com a principals representants.

La sessió començarà el dissabte 21 de febrer a les 10h, amb la inauguració del Congrés de la FIRS 2015, en el marc del qual tindrà lloc les presentacions de les candidatures. La “Sala d’Onore” del CONI (seu del Comitè Olímpic Italià) acollirà la primera de les ponències, a càrrec de la ciutat de Barcelona. A continuació, farà el mateix la ciutat de Llima. Cadascuna de les delegacions disposaran de 30 minuts per exposar els seus projectes. L’anunci oficial de la ciutat designada per ser la primera seu dels Roller Games tindrà lloc a les 12.30h, a càrrec del president de la FIRS, Sabatino Aracu.

 

Descarregar nota de premsa en format PDF





Paraules clau

esport/ Roller Games 2017/