Afectacions al trànsit pels treballs de pavimentació de l’avinguda Diagonal : Servei de Premsa

Afectacions al trànsit pels treballs de pavimentació de l’avinguda Diagonal

20/02/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona farà aquest cap de setmana treballs de pavimentació a les cruïlles de l’avinguda Diagonal amb Balmes i Via Augusta. També hi haurà actuacions en l’arbrat en el marc dels ajustos que s’estan fent en la fase final de l’execució del projecte de reurbanització de l’avinguda entre la plaça Francesc Macià i el passeig de Gràcia. Aquest cap de setmana, en concret, es pavimenten diverses cruïlles i s’executa la corresponent senyalització horitzontal, actuacions que comportaran talls de trànsit i afectacions a la xarxa de bus.

 

Dissabte 21 de febrer es faran treballs de retirada d’alguns arbres de la franja central de l’avinguda per garantir una correcta accessibilitat a les parades d’autobús. En concret es retiraran 5 exemplars (tres plàtans i dues palmeres) que seran traslladats al viver municipal a l’espera de ser trasplantats en d’altres espais verds de la ciutat.

 

Diumenge 22 de febrer es faran treballs de pavimentació de dues cruïlles, la de Via Augusta i la del carrer de Balmes.

Per una banda, la cruïlla amb la Via Augusta, costat  muntanya, obligarà a tallar el trànsit. S’afectaran els dos sentits de Via Augusta i la calçada lateral i carril Bus del costat muntanya de l’Avinguda Diagonal, restant lliures els dos carrils de circulació del tronc central sentit Llobregat. Això afectarà a la línia V15 de pujada que es desviarà per Diagonal – Aribau – Trav. de Gràcia – Gal·la Placídia i les V17, 22 i 24,de baixada.

Per altra banda, la cruïlla amb el carrer  Balmes, costat mar i costat muntanya. Els treballs es faran afectant les dues calçades laterals i els carrils Bus, restaran lliures els dos carrils de circulació del tronc central en ambdós sentits. Es començarà pel matí pel costat Besòs i per la tarda es treballarà al costat Llobregat. Aquesta actuació no afecta als recorreguts de les línies d’autobús però obligarà a anular una parada de les línies V15, 27 i 32.

L’Ajuntament de Barcelona té previst fer la pavimentació del tronc central de l’avinguda, prevista pel cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març i està coordinant les actuacions necessàries a nivell tècnic, de Guàrdia Urbana, de mobilitat i d’informació als ciutadans per a executar-ho minimitzant les afectacions al trànsit. Es preveu que aquesta actuació tindrà una important impacte en la mobilitat i obligarà a desviar algunes línies de bus que circulen per l’avinguda.

Pavimentació final a l’avinguda Paral·lel

Aquest  mateix cap de setmana també  és realitzarà la darrera pavimentació de l’avinguda Paral·lel entre el passatge Cabanes i la plaça de les Drassanes. Amb aquesta actuació ja estarà pavimentada tota la calçada de l’avinguda Paral·lel, que es troba en la fase final d’obres.

 

 

 





Paraules clau

Diagonal/ Paral·lel/