Gerard Ardanuy presideix la cloenda dels tallers d’oratòria del programa educatiu “Debat i Aprèn”, amb la participació d’uns 500 alumnes d’ESO i batxillerat : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy presideix la cloenda dels tallers d’oratòria del programa educatiu “Debat i Aprèn”, amb la participació d’uns 500 alumnes d’ESO i batxillerat

20/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 23 de febrer, a les 10:00 hores, (Paranimf de la Universitat Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585), el regidor Gerard Ardanuy  presideix  l’acte de cloenda dels tallers d’oratòria del programa educatiu “Debat i Aprèn” d’aquest curs escolar 2014-15.

Aquesta iniciativa s’impulsa des de la Regidoria d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, i s’adreça a alumnat de 4t curs d’ESO i de batxillerat de centres educatius públics i concertats de la ciutat.

L’acte comptarà amb la participació d’uns 500 nois i noies de 4rt d’ESO i batxillerat, de 17 centres educatius, acompanyats de professorat, que han participat aquest curs en els tallers d’oratòria del programa “Debat i Aprèn”. Durant l’acte, l’alumnat participarà en unes pràctiques en forma de debats públics entre grups d’alumnat dels diferents centres educatius participants.

L’objectiu del programa educatiu “Debat i Aprèn”, impulsat durant aquest mandat, és ajudar a millorar la capacitat de diàleg, promoure la síntesi d’idees, aprendre a parlar en públic o promoure entre l’alumnat participant el respecte per les opinions dels altres mitjançant diferents tallers pràctics.

 





Paraules clau

educació/