La pavimentació de la calçada central de l’avinguda Diagonal comportarà importants restriccions i desviaments de trànsit : Servei de Premsa

La pavimentació de la calçada central de l’avinguda Diagonal comportarà importants restriccions i desviaments de trànsit

26/02/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona farà aquest cap de setmana treballs de pavimentació del tronc central de l’avinguda Diagonal entre la plaça Francesc Macià i el passeig de Gràcia. A conseqüència d’aquests treballs, dissabte 28 de febrer i diumenge 1 de març, hi haurà afectacions a la mobilitat de vehicles entre les 8 hores i les 20 hores, per la qual cosa es recomana utilitzar vies alternatives a l’avinguda Diagonal.

L’Ajuntament de Barcelona, d’acord ambla Guàrdia Urbana, Mobilitat, BIMSA i comunicació, ha previst una campanya per informar als conductors i als usuaris del autobús de les importants afectacions d’aquets cap de setmana, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties. S’han distribuït flyers a les parades d’autobús i se’n distribuiran durant tres dies a tots els vehicles que circulin per l’avinguda Diagonal per intentar que el cap de setmana es redueixi el transit de vehicles.

 

Afectacions vehicles

La circulació d’entrada a la ciutat per la calçada central, direcció passeig de Gràcia, quedarà totalment tallada des de la plaça Francesc Macià. Es desviaran els cotxes pels diferents carrers de l’Eixample.

En canvi, la circulació de sortida, en sentit Llobregat, quedarà restringida a dos carrils de circulació tot el cap de setmana.

La circulació per les calçades laterals no es veurà afectada tot i que es recomana utilitzar-les per a la circulació de proximitat.

 

Afectacions xarxa de bus

Les parades ubicades a l’avinguda Diagonal, entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia quedaran afectades els dos dies entre les 8 i les 20 hores. Això implica afectacions de diversa consideració a les línies H8, V17, 6, 7, 22, 24, 33, 34.

Les línies de bus que circulen en sentit passeig de Gràcia no passaran per l’avinguda Diagonal i es desviaran per recorreguts alternatius. Aquestes línies realitzaran parades en els punts de la xarxa més propers a la seva ubicació habitual, situats en d’altres carrers de l’Eixample com París o Rosselló.

Les línies de bus que circulen en sentit Francesc Macià seguiran passant per l’avinguda Diagonal però les seves parades estaran afectades puntualment. De les tres parades existents al costat muntanya se’n mantindran en tot moment dues en funcionament. Un equip de 21 infomadors a les parades facilitarà indicacions sobre la situació i la localització de les parades alternatives més properes.





Paraules clau

Diagonal/