L’alcalde agraeix la feina de la Síndica de Greuges en la defensa dels drets socials i la convivència : Servei de Premsa

L’alcalde agraeix la feina de la Síndica de Greuges en la defensa dels drets socials i la convivència

27/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha agraït avui la feina de la Síndica de Greuges, Maria Assumpció Vilà, en la defensa dels drets socials i la convivència. Vilà ha presentat aquest matí el darrer informe del seu mandat davant el Plenari del Consell Municipal. “No sempre hem estat d’acord, com és lògic, però hem tingut una col•laboració fructífera i positiva”, ha dit l’alcalde, que ha destacat el paper que juga la institució de la Sindicatura de Greuges.

Xavier Trias ha recordat que al llarg d’aquest mandat s’ha hagut de treballar en una situació de gran complexitat, amb una taxa d’atur absolutament inadmissible i amb moltes persones i famílies passant dificultats. L’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament de Barcelona tindrà en compte totes les recomanacions fetes per la Síndica i ha recordat que el Govern municipal comparteix les prioritats: que hi hagi treball, tenir un parc públic d’habitatges de lloguer i garantir un serveis públics de qualitat al servei de tots els ciutadans i ciutadanes.

L’alcalde també s’ha compromès a estudiar la reforma del reglament de la Sindicatura de Greuges, tal i com ha demanat la Síndica, una feina que es farà amb consens i entre tots els grups municipals.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Maria Assumpció Vilà/ Síndica de Greuges/