Maite Fandos participa a l’acte d’arribada de la Barcelona Magic Line (BML) 2015 : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a l’acte d’arribada de la Barcelona Magic Line (BML) 2015

27/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 1 de març, a les 17:00 hores a la Plaça de la Seu, just davant de la Catedral de Barcelona, tindrà lloc l’arribada de l’edició 2015 de la Barcelona Magic Line. 

La Tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, conjuntament amb el Director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota; i el superior provincial de l’Ordre Hospitalari, Germà José Luis Fonseca, donaran la benvinguda als participants a la plaça i a la festa que fins a mitja tarda omplirà la plaça de la Seu. L’Ajuntament de Barcelona comptarà amb un stand sobre esports.

La caminada no competitiva va esgotar ràpidament les 10.000 places disponibles. Els participants s’han agrupat en 749 equips, d’entre 3 i 25 persones, que tenen el repte solidari de sensibilitzar el seu entorn i recollint diners per destinar a programes socials, i un repte esportiu, afrontar la caminada i la distància escollida.

L’Obra Social de Sant Joan de Déu forma part de l’orde hospitalari de Sant Joan de Déu, que treballa en els àmbits següents: persones sense llar, salut mental, dependència, infància hospitalitzada, cooperació internacional, recerca biomèdica i emergències socials.

 





Paraules clau

Barcelona Magic Line (BML) 2015/ esport/