L’Alcalde Xavier Trias expressa el seu condol per la mort de Rosa Novell, una gran senyora del teatre català i una lluitadora : Servei de Premsa

L’Alcalde Xavier Trias expressa el seu condol per la mort de Rosa Novell, una gran senyora del teatre català i una lluitadora

28/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat avui el seu condol per la mort ahir divendres de l’actriu i directora teatral Rosa Novell, “una gran senyora del teatre català i una lluitadora”. Trias ha destacat Novell com a referent del teatre de qualitat, tant el clàssic com el contemporani. “La seva presència dalt de l’escenari ens ha regalat moments teatrals extraordinaris i, ella sola, amb la seva veu i interpretació, captivava l’espectador”, ha dit l’Alcalde, que ha volgut destacar també la seva carrera al cinema i la televisió, on sempre va destacar per l’extrema sensibilitat i qualitat dels seus treballs.

Xavier Trias ha explicat que el públic barceloní “recordarà de Rosa Novell moltíssims dels seus treballs als escenaris de la capital catalana, però quedarà per sempre la seva darrera interpretació, “L’última trobada”, de Sandor Marai, dirigida per Abel Folk, exemple de la seva professionalitat i de la passió que sentia pel teatre”.

“Des d’ara, amb el traspàs de la Rosa Novell, la cultura i en especial tots aquells que estimem el teatre ens sentim orfes del seu talent i de la seva vitalitat”, ha assegurat Trias.





Paraules clau

Alcalde Trias/ condol/ Rosa Novell/