L’alcalde presideix la presentació del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó : Servei de Premsa

L’alcalde presideix la presentació del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó

06/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 9 de març, a les 12 hores, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acollirà la presentació oficial del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó. L’acte estarà presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; pel president de Banc Sabadell, Josep Oliu; pel president del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Albert Agustí, i pel director del torneig, Albert Costa. També assistirà la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.

La presentació anirà a càrrec de la periodista de Televisión Española Montse Busquets, durant la qual es desvetllaran les principals novetats per la 63ª edició del llegendari torneig barceloní, a més de la llista dels esportistes que participaran del 18 al 26 d’abril en les pistes de terra batuda del Reial Club de Tennis Barcelona 1899.

El Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó té confirmada, per ara, la participació, a la competició, de cinc esportistes que a dia d’avui ocupen plaça en el top ten internacional: Rafael Nadal (3), Kei Nishikori (4), Milos Raonic (6), David Ferrer (8) i Marin Cilic (10).





Paraules clau

Barcelona Open Banc Sabadell/ esport/ Tennis/ Trofeu Conde de Godó/