L’alcalde assisteix a la presentació del llibre “FutbolNet. Valors a través del futbol” : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la presentació del llibre “FutbolNet. Valors a través del futbol”

09/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 10 de març, a les 12 hores, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà a la presentació del llibre i l’exposició del projecte “FutbolNet. Valors a través del futbol”.

A l’acte hi participarà el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez.

“FutbolNet. Valors a través del futbol” és un projecte multidisciplinari basat en el programa de la Fundació FCB FutbolNet i que engloba un conjunt d’iniciatives comunicatives que es dirigeixen a un gran públic. El projecte, que tindrà lloc al llarg dels anys 2014 i 2015, consta d’un llibre de gran format, d’una exposició de gran format i d’una possible exposició itinerant.

FutbolNet és un programa dirigit a nens i joves d’entre 8 i 16 anys utilitza una metodologia educativa innovadora que utilitza el futbol per transmetre els citats valors. Fins a dia d’avui, tan sols a Catalunya 30.000 nens i nenes s’han beneficiat d’aquest programa, que està present a 21 municipis.





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/ fútbol/