Trias: “El tennis ens projecta com a capital esportiva” : Servei de Premsa

Trias: “El tennis ens projecta com a capital esportiva”

09/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest matí la presentació de la Barcelona Open Banc Sabadell 63è Trofeu Conde de Godó, que ha acollit el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, en un acte on també ha participat el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; el president del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Albert Agustí, i el director del torneig, Albert Costa. També han assistit la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i diverses personalitats del tennis català. La presentació de l’acte ha anat a càrrec de la periodista Montse Busquets.

 

 

L’alcalde ha felicitat els promotors del Trofeu, per haver convertit el Godó “en un esdeveniment social de primer ordre”, d’una importància estratègica per Barcelona, perquè ha recordat que durant aquells dies, “el tennis ens projecta com a capital esportiva”.

L’alcalde ha recordat, també, el paper fonamental de l’esport a la ciutat de Barcelona, un èxit que ha atribuït “en bona part, al treball de les entitats esportives de base, que fan viure l’esport a tots els ciutadans i ciutadanes des de ben petits”. “Aquest treball és l’autèntic èxit del tennis a la ciutat, perquè es crea afició des de la base”, ha conclòs.

L’alcalde ha desitjat encerts als participants del torneig, que se celebrarà del 18 al 26 d’abril en les pistes de terra batuda del Reial Club de Tennis Barcelona 1899. Fins ara ja està confirmada la presència de cinc esportistes que a dia d’avui ocupen plaça en el top ten internacional, com Rafael Nadal (3), Kei Nishikori (4), Milos Raonic (6), David Ferrer (8) i Marin Cilic (10).





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/ Tennis/