Xavier Trias felicita al Club Arc Montjuïc per ajudar a construir una Barcelona millor a través de l’esport : Servei de Premsa

Xavier Trias felicita al Club Arc Montjuïc per ajudar a construir una Barcelona millor a través de l’esport

09/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i el president del Club Arc Montjuïc, Jordi Falgueras, ha felicitat aquesta tarda els membres del Club de Tir Arc Montjuïc per la seva tasca en motiu del seu 30è aniversari.

Trias ha expressat el seu reconeixement a tots els practicants d’aquest esport posant èmfasi en els valors que aporta el tir amb arc. “És un esport que necessita força, estabilitat física i emocional, i molta capacitat de concentració”, ha dit. Així, ha donat l’enhorabona a tots els integrants de l’Arc Montjuïc remarcant que, amb els més de 30 anys d’història, es tracta d’un club molt estimat a la ciutat de Barcelona, amb un gran reconeixement i projecció esportiva.

Les paraules de l’alcalde s’han referit també a Barcelona com a una ciutat que estima l’esport i que mira endavant amb optimisme. “Som una ciutat de cultura, creativitat, coneixement, innovació i benestar. Barcelona es projecta al món com a capital mundial de l’esport”, ha afirmat l’alcalde. Trias ha subratllat que valors com els del Club Arc Montjuïc són els que ajuden a construir una Barcelona millor i ha recordat el moment en què es va encendre el pebeter dels Jocs Olímpics del 92.

L’alcalde ha rebut una representació del Club, on la campiona de la Copa Barcelona Femenina, Carla Elisabeth Cooper, de 6 anys – modalitat d’arc recorbat olímpic categoria esquirol- li ha lliurat una de les dues fletxes que es van llençar durant el Piromusical de la Mercè 2012, en commemoració del 20è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona.





Paraules clau

Alcalde Trias/ arc/ esport/