L’alcalde Trias inaugura a Nou Barris un nou centre per promoure el teixit industrial de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde Trias inaugura a Nou Barris un nou centre per promoure el teixit industrial de Barcelona

10/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 11 de març, a les 12:00 hores (C/ Marie Curie, 8), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, visita el nou Centre de Promoció Industrial del Barcelona Advanced Industry Park (BAIP), l’equipament municipal ubicat a Nou Barris que acull empreses tecnològiques en creixement vinculades a aquest sector.

El nou centre està distribuït en una zona d’exposició de l’aplicació de les tecnologies desenvolupades per les pimes allotjades al Parc i diversos espais de prototipatge digital i mecànic.

L’acte d’inauguració comptarà amb la participació de la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, que explicarà el model municipal de promoció del teixit industrial. A més, intervindran també representants de dues empreses industrials.

L’acte també servirà per commemorar el 20è aniversari del Parc, que pren un nou impuls i simbolitza l’aposta municipal per dinamitzar el teixit industrial de la ciutat i l’aplicació de les noves tecnologies i la innovació en aquest àmbit.
NOTA: La visita a les noves instal·lacions amb els mitjans de comunicació començarà a les 11 h. Així mateix, es pot assistir amb antelació per realitzar entrevistes a les empreses instal·lades al Parc i enregistrar imatges de recurs de l’espai.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Centre de Promoció Industrial del Barcelona Advanced Industry Park (BAIP)/ Nou Barris/