L’alcalde participa a la 1a Conferència sobre governança metropolitana i competitivitat territorial : Servei de Premsa

L’alcalde participa a la 1a Conferència sobre governança metropolitana i competitivitat territorial

12/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 13 de març, (Disseny Hub Barcelona, Pl. De les Glòries catalanes, 37-38), l’alcalde i president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Xavier Trias, participa a la 1a Conferència sobre governança metropolitana i competitivitat territorial.

La conferència començarà a les 9:00 hores, amb la benvinguda d’Antonio Balmón, vicepresident executiu Àrea Metropolitana de Barcelona. Tot seguit, tindrà lloc la conferència inaugural “Governança metropolitana a les ciutats europees”, a càrrec de Jean Louis Cohen, arquitecte, historiador de ciutats i professor a la Universitat de Nova York.

A les 12:00 hores, l’alcalde Trias participa a la taula rodona que porta per títol “Visions metropolitanes, competitivitat i inclusió social a les àrees metropolitanes”. Hi participaran també Piero Fassino, alcalde de Torí; Hanna Gronkiewicz-Waltz, alcaldessa de Varsòvia;  Anette Solli, alcaldessa de la Regió d’Oslo-Akershus;  Emmanuele Couet,  alcalde de Saint Jacques de la Lande i President de Rennes Métropole;  Hermínio Loureiro, alcalde d’Oliveira de Azeméis i president de l’Àrea Metropolitana de Porto i Daniel Giraud, alcalde de Les Lilas i primer vicepresident de Paris Métropole.

A els 13:30 hores, l’alcalde Xavier Trias participa a la lectura de la Declaració European Metropolitan Authorities 2015.





Paraules clau

Alcalde Trias/ ciutat/ competitivitat territorial/ governança metropolitana/